Jakić o novom Vatrenom iz Bayerna: Čini se da je odličan dečko

Foto: snimka zaslona

Hrvatska nogometna reprezentacija u petak gostuje kod Cipra u Larnaci u nastavku kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, a tri dana kasnije u Osijeku dočekuje Slovačku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Joško Gvardiol i Kristijan Jakić odgovarali su na novinarska pitanja.

– Svi znaju igrati nogomet, ako se ne uđe s maksimalnom energijom bit će teže, ali nadamo se punom plijenu na obje utakmice, rekao je o izazovu u Larnaci Kristijan Jakić, igrač Eintrachta.

Na upit spominje li se u Frankfurtu i danas uspješno razdoblje dok je klub vodio Niko Kovač kaže:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Ne priča se puno o tome, nas par Balkanaca se nekad uhvatimo te teme.

Kakav mu se čini novi suigrač u Vatrenima, mladi Stanišić iz Bayerna?

– Tek smo se upoznali jučer na okupljanju, poslije utakmice s Bayernom nismo se baš uspjeli vidjeti i popričati. Jučer sam vidio da je odličan dečko, ne mogu reći ništa ni loše ni jako dobro jer sam tu kratko, ali na prvu mi se čini jako dobar dečko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Je li izbornik Zlatko Dalić najavio Jakiću debi u ovom kvalifikacijskom mini-ciklusu?

– Popričao sam malo s izbornikom, rekao mi je da sam tu zbog rada i zalaganja u zadnje dvije-tri sezone, ali nismo pričali o tome hoću li debitirati. Čekam priliku i želim je iskoristiti na najbolji način, ali to je na izborniku da odluči, zaključio je Jakić.

Hrvatska je na vrhu skupine H s 13 bodova, koliko ih ima i drugoplasirana Rusija, a nakon uspješnog rujanskog ciklusa i sedam osvojenih bodova iz tri nastupa, od izabranika Zlatka Dalića očekuje se nastavak pozitivnog niza s još dvije pobjede, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.