Jakirović: Dinamu je svaka pobjeda važna

Foto: fah

Dinamo je u 35. kolu HNL-a upisao i 11. pobjedu zaredom, nakon preokreta protiv Slaven Belupa s ukupnim rezultatom 3:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Čestitam dečkima na dobroj utakmici, želji i htijenju. Pristup je bio jako dobar, dobro smo se prezentirali. Primili smo malo neobičan gol, ali nismo potonuli, rekao je strateg Dinama Sergej Jakirović nakon utakmice i dodao:

– Imali smo dvije dobre situacije, jednu i Slaven preko Šute, zicer. U poluvremenu smo se dogovorili da igramo okomitije i brže i tako smo okrenuli rezultat.

– Slaven Belupo se nije predavao, ali nas je nagradilo zbog pristupa u zadnjim minutama. Možda je bila rezultatski nevažna utakmica, ali u Dinamu je svaka utakmica važna. Hvala našim navijačima na podršci, zaključio je Jakirović čiji je sin Leon debitirao za prvu momčad u ovoj utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Mislim da smo odigrali dosta dobru utakmicu. Dali smo gol, imali smo još dvije-tri mrtve šanse, a protiv Dinama to moraš zabiti, podijelio je trener Slaven Belupa Ivan Radeljić.

– Ne mogu se oteti dojmu da smo zaslužili malo više od ovog poraza. Dobro smo izgledali, to mi je najbitnije u ovom trenutku, a sljedeće sezone pokušat ćemo ovakve utakmice završavati u našu korist.

Stadion Ivan Apaš bio je pun navijača:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Ambijent? Daj Bože da je svaka utakmica rasprodana i u ovakvom ambijentu, zaključio je Radeljić, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.