Jakirović: Raspoloženje odlično, podiglo se samopouzdanje

Foto: Alen Szabo/GNK Dinamo

Nogometaši Dinama u četvrtak od 19 sati igraju uzvratnu utakmicu playoffa Europske lige. U Pragu kod Sparte brane prednost od 3:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modri su doputovali u glavni grad Češke, odradit će trening, a utakmicu na posljednjoj konferenciji za medije najavljuje trener Dinama Sergej Jakirović.
– Imamo dva razlike iz prve utakmice, znamo da će napraviti da sutra probaju što prije anulirati našu prednost. Želim da budemo hrabri, da igramo našu igru, da iskoristimo šanse za koje vjerujem da ćemo ih imati. Želim da budemo koncentrirani oko izvršavanja zadataka koje ćemo pred momčad postaviti, rekao je trener Dinama Sergej Jakirović na početku konferencije za medije.

Osvrnuo se i na stanje u momčadi.

– Igrači vide da je moguće igrati dobro. Kada smo raspoloženi za trku i borbu, onda se bacaš “na glavu” za svaku loptu. A kvaliteta momčadska i individualna nije upitna. Svi su zdravi i svi su spremni, osim igrača koji su došli naknadno, a nismo ih mogli prijaviti.

Očekuje da će Sparta tražiti brzi pogodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Nažalost, bit ćemo bez podrške naših navijača. Ali jučer su nam dali veliku podršku, zahvalni smo im na tome. Moramo sve napraviti da odigramo dobru utakmicu i da se plasiramo u Europsku ligu.

Odgovorio je i na pitanje češkog novinara o tome je li gledao ogled playoffa Lige prvaka između Sparte i Kopenhagena.

– Gledao sam utakmicu, no bila je specifična, primila je Sparta nakon 15 sekundi pogodak. Potom su dominirali i stvorili puno prilika, to je otprilike Sparta kakvu očekujem, zaključio je, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.