Jakobušić: Vjerujem u jaki i moćni Hajduk

Foto: fah

Splitski savez sportova je u Hrvatskom domu nagradio najbolje sportaše u 2022. godini. Nagradu za najuspješniju momčad dobio je HNK Hajduk Split.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik Hajduka Lukša Jakobušić zahvalio se u ime cijelog kluba na ovoj nagradi.

– Čestitam svim laureatima, ali i svim ljudima u Splitskom savezu sportova koji brinu o 207 klubova. Split je grad sporta. Ovo nam je prva nakon 2013. godine što pokazuje kakva je konkurencija u gradu. Deset godina nismo bili najbolja momčad Splita, a kako igramo zadnje dvije utakmice nećemo ni dogodine biti ovdje. Vjerujem u jaki i moćni Hajduk i da se vidimo tu i dogodine, rekao je predsjednik Hajduka.

Najbolja ekipa je ŽNK Split, sportašica Lena Stojković iz taekwondo kluba “Marjan” dok je najbolji sportaš napadač Hajduka Marko Livaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najperspektivnija sportašica Splita u 2022. je Ivana Duvančić iz Taekwondo kluba Marjan, a sportaš Jere Hribar iz Plivačkog kluba Grdelin.

Najuspješniji trener ženskih kategorija je Veljko Laura iz Taekwondo kluba Marjan, a muških kategorija Marko Mastelić iz ASK-a.

Najuspješnija sportašica s invaliditetom je Jelena Brešković iz Judo kluba Kaštela, a sportaš Dino Sinovčić iz Plivačkog kluba Mornar. Najuspješnija sportašica s oštećenim sluhom je Matea Kolovrat iz Taekwondo kluba Marjan, a sportaš Pero Jukić iz Rukometnog kluba Solin, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.