Jana Fett ostala bez 2. kola WTA turnira u Taškentu

Foto: fah

Hrvatska tenisačica Jana Fett nije se uspjela plasirati u 2. kolo WTA turnira u Taškentu, bolja od nje je nakon nešto više od dva sata igre bila Francuskinja Fiona Ferro sa 1-6, 7-6 (4), 6-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fett nije niti u Taškentu uspjela zaustaviti niz poraza koji datira još od posljednjeg kola kvalifikacija za US Open iako je odlično započela dvoboj protiv Ferro i povela sa 5-0 u prvom setu. No, u drugoj dionici igre Francuskinja je uspjela zadržati rezultatski priključak s mladom Vrbovčankom te poravnati omjer u setovima kroz “tie-break”.

U prvoj igri trećeg seta Fett je oduzela servis suparnici, no nakon toga više nije uspjela osvojiti niti jedan gem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.