Janica Kostelić iskreno: ‘Nisam razmišljala o muzeju s medaljama Kostelića’

Foto: fah

Janica Kostelić bila je u centru pozornosti u Pjongčangu, strani mediji htjeli su s njom razgovarati jer ona je vlasnica šest olimpijskih medalja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Olimpizam povezuje ljude, a slaže se i Janica.

“To je jezik koji svi razumiju. Olimpijske igre imaju moć da približe države koje se čine nespojive, ali to je prekompleksna politička situacija da bih se ja usudila komentirati. U svakom slučaju veseli . Lijepo je spojiti stvari koje su bile nespojive”, kaže ona, prenose 24sata.

Od hrvatskih sportaša na ovogodišnjim ZOI ne očekuju se medalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Naši će dati maksimum, u to sam uvjerena. Nikad se ne zna, pogotovo kod sportova koji se odvijaju vani i ovise o vremenskim uvjetima. Oni će biti od presudne važnosti”, ističe.

Kako je vlasnica jako puno medalja, upitali su je razmišlja li o otvaranju muzeja Kostelićevih, u kojemu bi bile izložene sve njene i Ivičine medalje.

“Nismo o tome razmišljali, mislim da nećemo. Iako, lijepo zvuči. Ali, mislim da uspjehe Ivice i mene ne bi trebalo razdvajati od ostalih hrvatskih uspjeha. Mi trebamo jedan kvalitetni sportski muzej u kojemu bi bile sve medalje hrvatskih sportaša, gdje bi se mogli vidjeti svi naši uspjesi, pa da tamo budu i medalje Ivice i mene. Mala smo država, ne smijemo sad još razdvajati moje uspjehe od ostatka Hrvatske”, ističe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.