Janica Kostelić se nije čula s Davorom Šukerom: ‘Stanje u HNS-u je u nadležnosti Sportske inspekcije’

Foto: fah

Državna tajnica Središnjeg državnog ureda za šport (SDUŠ ) Janica Kostelić izjavila je u četvrtak da je svaka promjena u Hrvatskom nogometnom savezu (HNS) dobrodošla pa čak i u slučaju da se ne promijeni kandidat za predsjednika ako se stvari u HNS-u malo bolje poslože stanje se može promijeniti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Stanje u HNS-u je u nadležnosti Sportske inspekcije, a kako ja nemam uvid u kompletnu situaciju bilo bi neprofesionalno da komentiram nalaze Sportske inspekcije. Svaka promjena je dobrodošla pa čak i ako se na promjeni kandidat a stvari se malo poslože stanje se može promijeniti”, kazala je Kostelić uoči sjednice Vlade RH.

Državna tajnica rekla je novinarima da nije dobro upućena u načina na koji funkcionira HNS osim u onim stvarima koje se zakonski moraju provoditi.

“Što se tiče Skupštine oni su tu stvari posložili, a kako oni posluju to je puno šira slika”, rekla je Kostelić i naglasila da se nije čula s predsjednikom HNS-a Davorom Šukerom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.