Je li ova izjava razlog smjene Tuchela?

Foto: fah

Krenula su nagađanja o smjeni Thomasa Tuchela na trenerskoj klupi PSG-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neki misle kako je pravi razlog njegove smjene sporna izjava: ‘U PSG-u se više osjećam kao političar ili ministar sporta nego kao trener’.

On je pak rekao kako se našalio i to na njemačkom jeziku, a da je njegova izjava loše interpretirana na francuskom.

“Nisam rekao da je više politika nego sport, niti da sam izgubio zabavu na treninzima. To nije istina. Moguće da je loše prevedeno. Samo sam rekao da je PSG jedinstven i da je veliki izazov za mene”, pokušao je objasniti Tuchel.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.