Je li ovo razlog zašto Zlatko Dalić ne zove Šimu Vrsaljka u reprezentaciju?

Rovinj, 24.06.2021 - Trening Hrvatske nogometne reprezentacije na stadionu NK Rovinj u Rovinju pred utakmicu osmine finala Europskog nogometnog prevenstva protiv reprezentacije Španjolske. Na slici izbornik Zlatko Dalic i Šime Vrsaljko. foto HINA/ Damir SENCAR/ ds

Već neko vrijeme Šime Vrsaljko ne igra u reprezentaciji. Navodno je na Europskom prvenstvu ove godine došlo do manjeg konflikta na jednom ručku nakon što je Dalić u 3. kolu i odlučujućoj utakmici protiv Škotske odlučio koristiti Juranovića, a ne Vrsaljka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ti mene nisi stavio igrati, ti si to napravio”, obratio se Vrsaljko izborniku. “Otkad smo nas dvojica na ti?” odgovorio mu je iznenađeni Dalić, otkrivaju Sportske novosti.

Na popodnevnom treningu nastavili su razgovor odvojeni od ostalih igrača.

“Kako možeš tako nastupiti prema meni? Zvali smo te u reprezentaciju i kad nisi igrao u klubu, pazili na tebe, kod svakog i najmanjeg problema vadili te iz igre da te sačuvamo od ozljede, imaš status prvotimca, iako od Rusije nemaš kontinuitet igara… Što sam sve za tebe napravio, a ti tako! Vidim da si umoran i zato želim svježeg Juranovića. To je jedini razlog”, očitao je Dalić bukvicu nogometašu Atletica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.