Je li ovo trajno rješenje na klupi Bayerna?

epa07977001 Bayern's Ivan Perisic (3-R) celebrates with team mates after scoring a goal during the UEFA Champions League group B soccer match between Bayern Munich? and Olympiacos Piraeus at the Allianz Arena in Munich, Germany, 06 November 2019. EPA/PHILIPP GUELLAND

Hansi Flick trebao bi ostati na klupi Bayerna. Naime, on je preuzeo momčad nakon što je Kovač dobio otkaz poslije 5:0 poraza od Eintrachta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je prvobitno trebao biti privremeno rješenje, u klubu su promijenili mišljenje.

“Za njegovo vrijeme razvili smo se fantastično, i u kvaliteti igre i u rezultatima. Uvjeren sam da će Bayern s njime nastaviti gdje je stao zadnjih nekoliko utakmica, igrajući uspješan i atraktivan nogomet. Jako smo zadovoljni njegovim radom”, rekao je glavni čovjek Bayerna Karl-Heinz Rummenigge.

“Činjenica da su naši igrači bili ovako uvjerljivi zadnjih tjedana pokazuje da idemo u pravom smjeru s Hansijem Flickom za kormilom. On zaslužuje naše povjerenje”, poručio je sportski direktor kluba Hasan Salihamidžić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.