Je li Torcida napala Dalića zbog Livajinog odlaska i što stoji iza svega?

Foto: fah

“Torcida je postavila poruku ispred kuće trenera Hrvatske repke Zlatka Dalića u Novalji
“Daliću zašto šutiš, savezu ku*ac pušiš”
povodom napuštanja Livaje iz repke nakon treninga u Rijeci gdje je dobio dosta uvreda od navijača”, objavljeno je na Facebook stranici Balkanski navijači. Nije poznato je li ta informacija doista točna i je li Torcida doista napala Dalića?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, prije nekoliko dana nakon odlaska Marka Livaja iz reprezentacije zbog napada pojedinaca na Rujevici, izbornik Zlatko Dalić spomenuo je ‘veliku igru’ uz objašnjenje kako je Livaju odgovarao od odlaska.

> Dalić otkrio nove detalje oko Livajinog odlaska: Hrvatska je iznad svih nas i za Hrvatsku moraš puno toga istrpjeti

“Ovo sve što se događa nakon toga je jedna velika igra. Opet se pokušava stvari vratiti na početak, kao što je bilo prije 6-7 godina. Ja se u to neću uvući kao izbornik, a neće niti igrači reprezentacije. Za nas je ta priča gotova. A vi znate moj stav, da je Hrvatska iznad svega i za Hrvatsku moraš puno toga istrpjeti”, zaključio je Dalić tada, time podsjetivši na nikada riješeni slučaj svastika, koji je jako loše utjecao na ne samo na reprezentaciju, nego i na navijače i ugled Hrvatske u svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napad na Livaju pokvario je atmosferu, a to je nešto što protivnici rade drugom timu kada mu žele naškoditi.

Više o velikoj igri pisali smo ovdje:

‘Velika igra’ – slučaj Livaja podsjetio na neke sportske sabotaže i njihov utjecaj na sportaše

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.