Jedan od najvećih južnoameričkih nogometnih talenata na Otoku: Guardiola dovodi još jednog Jesusa!

Foto: fah

Jedan od najvećih južnoameričkih nogometnih talenata 20-godišnji Paragvajac Jesus Medina korak je do prelaska u redove Manchester Cityja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema pisanju engleskog tiska Pepe Guardiola će za mladog ofenzivnog veznjaka njegovom klubu Libertadu platiti svega pet milijuna eura.

Mladog Medinu je pratilo nekoliko europskih klubova, ali su ‘Građani’ bili najbrži i najkonkretniji. Talantirani Paragvajac u City bi trebao preseliti ove zime, a odmah po potpisu ugovora će otići na posudbu, vjerovatno u neku od filijala kluba iz Manchestera, Gironu ili New York City.

Medina je nastupao za paragvajsku U17 i U20 reprezentaciju, a upisao je i nastup za seniorsku vrstu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mladi Paragvajac bit će drugi Jesus u redovima Cityja. U siječnju ove godine u City je za 33 milijuna eura stigao brazilski napadač Gabriel Jesus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.