Jedan od boljih u dresu Liverpoola protiv Crvene zvezde: Delije zviždale Shaqiriju i pritom ga vrijeđale, no, on se nije previše obazirao…

Foto: fah

Nogometaši Crvene zvezde doživjeli su još jedan težak poraz u Ligi prvaka. Ovog puta beogradski sastav stradao je na Anfieldu od Liverpoola, bilo je 4:0 za domaću momčad, a moglo je biti i dvostruko više golova u mreži srpskog kluba. Recimo tek kako među prvih 11 u dresu Liverpoola nije bilo hrvatskog stopera Dejana Lovrena. Liverpool je lakoćom zabio četiri pogotka prvaku Srbije, za ponajbolji engleski klub zaigrao je je i švicarski reprezentativac Xherdan Shaqiri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Shaqiri je u nekoliko navrata tijekom utakmice trpio uvrede koje su dolazile s tribina a od strane navijača Crvene  zvezde. Naime, navijači Zvezde vrijeđali su švicarskog reprezentativca zbog onoga što se događalo na Svjetskom prvenstvu tijekom utakmice Švicarska – Srbija 2:1.  Švicarski reprezentativac je postigao pogodak za svoju reprezentaciju na SP-u i to u posljednjim trenucima utakmice za pobjedu, onda je pogodak proslavio prekriženim rukama kao simbol dvoglavog orla.

Delije, koje su poznate po tome da ih je prije 28 godina vodio ratni zločinac i kriminalac Željko Ražnatović Arkan, nisu zaboravile ”dvoglavog orla” sa SP-a u Rusiji te su Shaqirija stalno vrijeđale, naravno, uz brojne zvižduke.  Engleske novinare je to zbunilo te su napisali kako je Shaqiri igrao dobro bez obzira na zvižduke ”domaće publike.” ”Domaća publika”, naravno, Shaqiriju nije zviždala, ali gostujuća je. Shaqiri se, dakako, kao pravi profesionalac nije puno obazirao na zvižduke, dok je Zvezda brojila golove u svojoj mreži.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.