Jedrenje, SP klasa Finn: Vujasinović 6, Kljaković Gašpić pao na 12. mjesto

Hrvatski jedriličar Milan Vujasinović nakon trećeg dana Svjetskog prvenstva klase Finn u Takapuni na Novom Zelandu zauzima šesto mjesto, dok je Ivan Kljaković Gašpić izgubio nekoliko pozicija i nalazi se na 12. mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oba naša kormilara imala su slab prvi plov dana, Vujasinović je 38. prošao ciljem, dok se Kljaković Gašpić morao povući iz plova zbog dva penala. Drugi plov dana prošao je ipak bolje za Vujasinovića koji je bio sedmi, dok je Kljaković bio 22. Odličan je pak bio mladi Nenad Bugarin koji je napredovao na 18. mjesto ukupnog poretka i drugi je među juniorima. Josip Olujić je 36. Prvo mjesto zadržao je Britanac Giles Scott. Do sada je održano ukupno pet jedrenja, a prvenstvo traje do 29. studenog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.