Jeličić kritizirao Rijeku i Hajduk: Pokazali su zašto smo kanta za napucavanje u europskim utakmicama

Foto: fah

Dvoboj Rijeke i Hajduka opet je razočarao, smatra stručni analitičar MAXSporta Joško Jeličić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Ja mislim da su gospoda uvjerena da su osvojili po bod, a vrijeme će pokazati jesu li izgubili po dva. Legitimno je pravo trenera da odrede način i cilj. Legitimno je i da ja pretpostavim da su igrači protekli tjedan trenirali bez lopte, isključivo fazu obrane. Mislim da su 22 igrača dobila naputak kako se ponašati bez lopte, kako braniti čovjeka ili prostor. Takva je utakmica bila, rekao je Jeličić i dodao:

> Jeličić: Hrvatski mediji su Modra lasta za gospodu iz Srbije

– Kao gledatelja to me smeta. Toliko siromašno… Bez kvalitetnih rješenja, bez klase. Legitimno pravo gledatelja je da smatra da je bacio novac u vjetar ili da sam ja bacio dva sata u vjetar. Znam da je Gattusu jako važno imati balans, defenzivnu stabilnost u otvaranju, ali kad postaviš momčad s dvije niske šestice Krovinovićem i Rakitićem te s Kalikom kao desetkom… Jasno je da igraš na nulu. Obje ekipe prema naprijed nisu napravile ništa. Nijednom nije napravljen pritisak. Svi su zadovoljni i ja to poštujem. Ipak, jasno je zašto gledamo ovakav nogomet i zašto smo kanta za napucavanje u europskim utakmicama, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.