Jeličić: Moram podvući ovog suca, toliko je tendenciozno navlačio za Talijane

Foto: snimka zaslona

Stručni komentatori HRT-a nakon 1:1 protiv Italije i šokantne, nevjerojatne završnice i gola koji su Vatreni primili u 98. minuti utakmice bili su utučeni te su pokušali sažeti dojmove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Neopisivo mi je teško. Dečki su se neviđeno borili. Gledam sebe i svoju karijeru, sjećam se 2008. godine, ono je bilo grozno, isto se dogodilo i danas. Junački se boriš i boriš i u zadnjoj sekundi taj Zaccagni zabije gol, rekao je Anton Samovojska.

– Danas je postojao cilj da prođemo bez primljenog gola. Svi igrači koji su počeli drugo poluvrijeme i Budimir koji je ušao, sve izmjene su igrale na nivou kao što su igrali svi ostali. To je bila neka druga Hrvatska. Kao igrač sam prolazio kroz ovakve trenutke, ovo je velika kazna za našu ekipu. Nismo to zaslužili, međutim život piše romane. Modrić je promašio, pa je zabio 60 sekundi kasnije, istaknuo je Tomislav Ivković.

– Teško je sublimirati sve u par rečenica. Propustili smo svoju priliku u utakmici s Albanijom. Ja mogu odati priznanje dečkima i izborniku koji je dobro planirao utakmicu. Moram podvući ovog suca, toliko je tendenciozno navlačio za Talijane. I na kraju osam minuta nadoknade. Osjećaš kad je nešto tendenciozno, ovo kako je on sudio. Najviše mi je žao našeg kapetana Luke Modrića, da je ovako završila ova utakmica, rekao je Joško Jeličić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.