Hrvatski navijači nadglasali Talijane, na tribinama i predsjednik Milanović

Leipzig, 24.06.2024. - Utakmica 3. kola skupine B na EURU nogometaša Hrvatska - Italija. Na fotografiji navijači. foto HINA/ Damir SENČAR/ abu

Hrvatski navijači ponovo su odnijeli pobjedu na tribinama, nadglasavši Talijane, nažalost, na koncu susreta ponovo su se radovali suparnici kao i nakon dvoboja protiv Španjolske i Albanije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica je odigrana pred 39.000 gledatelja na Red Bull Areni. Najmanji je to od deset stadiona na njemačkom EURO-u.

“Ma baš je dobro, vidjeti te opet,” “Bježite ljudi, bježite iz grada”, grmjele su tribine. Trenutak za pamćenje je stigao u 80. minuti kada je Luka Modrić uz pljesak cijelog stadiona napustio teren.

Utakmicu Hrvatska – Italija s tribina je pratio hrvatski predsjednik Zoran Milanović sa suprugom Sanjom Musić Milanović koji je u Leipzig stigao na poziv predsjednika UEFA-e Aleksandra Čeferina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz predsjednika Milanovića, utakmicu je pratio i predstojnik Ureda predsjednika Republike Orsat Miljenić i povjerenik Predsjednika Republike za sport Tomislav Paškvalin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.