Jeličić: Previše ima grupica u svlačionici Dinama. Mora se znati hijerarhija

Foto: Snimka zaslona

Trenutno je Dinamo u velikoj krizi. Posljednju utakmicu Modrih protiv Slavena komentirao je Joško Jeličić u emisiji Max Sport televizije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Divim se Mariju Kovačeviću. Kao bivši igrač zamišljam njegov govor u svlačionici kao čovjek koji je pobijedio u borbi s rakom, u najvećoj životnoj bitci. Dinamo je potjerao Jakira, ali ja se ne slažem s tim. Dogodila se najveća sramota u povijesti hrvatskog nogometa. To je poruka Dinamovim internet navijačima da se ne valja rugati drugima”, započeo je Jeličić.

“Previše ima grupica u svlačionici Dinama. Mora se znati hijerarhija. Znam da su igrači Bayerna kvalitetniji… Što očekivati sad od novog trenera nakon što je Jakir stabilizirao momčad i ušao u Ligu prvaka? Koji je to sad trener slobodan, a da ga Dinamo može dovesti? Ne može se ovako igrati. Ako misliš da je SHNL ligica za tebe, pogotovo ako si stranac, onda si u krivu, dragi.

Treneru koji dođe u Dinamo preporučujem dobar ugovor i veliku otpremninu. Dinamo će se vratiti u SHNL-u i trebao bi doći tamo gdje treba. No što ćemo s Ligom prvaka? Ako ovi mladi gepardi Monaca se rastrče po Maksimiru kad ih pustiš? Opet će smijeniti trenera?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nekad nije dobro imati velik broj igrača jer svi misle da moraju igrati. Mmaeeov je govor tijela bio jako loš. On je spustio čarape, raspustio kosu. Nisi Sergio Ramos. Nisi ni tako dobar ni tako lijep. A ni Bernauer nema kvalitetu za Dinamo. Rekao sam to sto puta, sad govorim i 101.”, rekao je Jeličić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.