Jerko Leko u Lokomotivi

Dokapetan Dinama Jerko Leko ostatak će sezone nastupati za NK Lokomotivu, objavili su na web-stranici Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Leko (34) odlazi na posudbu u Lokomotivu minimalno do kraja ove sezone, a bivši hrvatski reprezentativac koji je odigrao 59 utakmica za nacionalnu vrstu raduje se novom izazovu.

“Želim se zahvaliti svima u Dinamu koji će uvijek biti moj klub, a razlozi mojeg odlaska su vrlo jednostavni: odlično se osjećam i želim igrati. U Dinamu trenutno nisam bio u prvom planu i nakon razgovora s čelnicima kluba lako smo se dogovorili kako je najbolje rješenje odlazak na posudbu”, kazao je Leko.

On je profesionalnu karijeru započeo u Dinamu odakle je 2002. otišao u Kijev. Nakon četiri godine u kijevskom Dynamu, odlazi u Monaco gdje se ponovno zadržao četiri godine, a potom odlazi u Tursku. U Dinamo se nakon devet godina provedenih u inozemstvu vratio u ljeto 2011, a ukupno je za “modre” upisao 163 nastupa i zabio 28 golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.