Ješe: Dinamo će teško ispustiti prednost, Rijeka se mora koncentrirati na Kup

Foto: snimka zaslona

U emisiji Stadion nakon utakmice Dinama i Rijeke, stručni komentatori Vedran Ješe i Tomislav Ivković komentirali su njihovo viđenje raspleta prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo ima 4 boda prednosti nad Rijekom na tablici HNL-a, što znači da mu sada do kraja prvenstva trebaju dvije pobjede u tri susreta da osigura naslov, a i to u slučaju ako Rijeka ne kiksa u svoje tri utakmice.

– Osobno mislim da Rijeka može jako teško stići, Rijeka je sada u padu, a na strani Dinama je i psihološki aspekt. Mislim da će Dinamo jako teško ispustiti ovu priliku, rekao je Ješe.

Dinamov raspored do kraja prvenstva uključuje Osijek na Maksimiru, Slaven Belupo u gostima te Rudeš na svojem terenu u zadnjem kolu prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Nitko nije računao da će oni doći u ovakvu situaciju u prvenstvu i sigurno da ih je trebalo podržati nakon utakmice, Rijeka se treba sada regenirati psihički i fizički. U prvenstvu treba dati šansu mladim igračima, a za kup utakmicu se moraju glavni igrači odmoriti kako bi se njihova koncetracija usmjerila tamo, rekao je Ivković.

Rijekin raspored uključuje dva teška gostovanja u Varaždinu i Osijeku, a zatim u zadnjem kolu i Slaven Belupo na Rujevici, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.