Labrović: Skidam kapu svim navijačima, borit ćemo se dok imamo šanse

Foto: fah

Vratar i kapetan Rijeke Nediljko Labrović gostovao je u emisiji Pod stijenama Kantride, nakon jučerašnjeg poraza Rijeke od Dinama na Rujevici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Sigurno da smo razočarani mi igrači. Mislim da smo dominirali i bili bolja i kvalitetnija momčad, ali dok ima matematičke šanse moramo se i dalje boriti. Bitno je i odmoriti se sada, analizirati greške i onda što se tiče Dinama, probati se fokusirati na kup utakmice protiv njih, započeo je Labrović

Bruno Petković zabio je za izjednačenje Dinama jučer gotovo identičan gol koji zabio u dresu Hrvatske, na istom mjestu prije 7 mjeseci u kvalifikacijama za EURO protiv Latvije, kada je Nediljko Labrović sve promatrao s klupe:

– Majstorija Petkovića, kad vidiš, ali što je tu je. Hoxha je zabio isto dobar gol, napravili smo što smo mogli, rekao je kapetan Riječana

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marko Pjaca zabio je iz penala za vodstvo gostiju nakon početka drugog poluvremena, kako se momčad postavila na odmoru?

– Panike nije bilo, znali smo da moramo dati gol, što smo i napravili. Imali smo taj cilj pobijediti, ali nažalost na kraju to nismo uspjeli, kaže Labrović.

> Dinamo preokretom slavio na Rujevici i došao nadomak naslova!

Tri su kola do kraja, Dinamo je pred obranom naslova, ali Rijeka mora odraditi još ono što joj je ostalo:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Što se tiče prvenstva, ostala su dva jako teška gostovanja, naravno da se nadamo da možemo uzeti sve bodove. U svaku utakmicu ćemo ulaziti kao i dosad, da se odužimo navijačima do kraja sezone.

– Raspored je zgusnut, sve su kvalitetni suparnici, tako da ćemo dati sve od sebe, rekao je Labrović.

Rijeke čekaju i dvije utakmice s Dinamom u Kupu, gdje će se Riječani boriti sa Zagrepčanima za drugi trofej ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Svako je natjecanje posebno na svoj način, tako da svima je u cilju osvojiti trofeje i dati maksimum. Što se tiče Kupa, vrijeme da se revanširamo, kaže vratar rodom iz Sinja.

Jučer je izjednačen i rekord Rujevice, bio je popunjen gotovo maksimalni kapacitet stadiona kao i protiv Red Bull Salzburga u kvalifikacijama za Ligu prvaka 2017. godine. Podrška je za Riječane bila tu cijele sezone:

– Sigurno, skidam kapu svim navijačima, svima koji su bili na Rujevici, drago mi je što su došli u velikom broju, ovu utakmicu, ali bio je to slučaj i prije, zaključio je Labrović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.