Ješe: ‘Hajduk promašio mrtve šanse, previše za klub koji se bori za naslov’

Foto: snimka zaslona

Derbi te poraz Hajduka od Dinama na Poljudu u Uskršnjem izdanju HRT-ovog Stadiona komenrirao je i Vedran Ješe. Dinamo je, podsjetimo, slavio 1:0 pogotkom Brune Petkovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ješe je najprije prokomentirao sjajan, odlučujući pogodak Petkovića. Reprezentativni napadač Dinama ”okrenuo” je Hajdukovog stopera Šarliju.

”Individualna kvaliteta Petkovića kod gola je presudila, Šarlija je bio naivan u duelu. Hajduk je promašio svoje prilike i tu su razlozi poraza. Imali su ‘mrtve‘ šanse, a to je peta utakmica u kojoj gube doma, to je previše za nekog tko se bori za naslov. To je previše s obzirom na situaciju u kojoj se nalazi.”

Naravno, komentirao je bivši igrač Dinama i poteze Hajdukovog trenera Mislava Karoglana poslije poraza i vrlo vjerojatnog ispadanja Hajduka iz utrke za naslov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Treneri su imali pauzu, radili su s igračima. Što se tiče Lovre Kalinića, bile su pogreške Lučića, pa su osjetili potrebu da stave Lovru, on je vrhunski golman. Bio je prvi transfer od predsjednika Jakobušića, ali nije dugo branio. Diallo ne zaslužuje igrati pokraj Hrgovića, sve je gori nakon Afričkog kupa, nije bio u trenažnom procesu. Nema moć ponavljanja i šteti Hajduku. Iznenadila me treća izmjena Brekala, ako je već u rezervi, zašto ne uđe prvi. On je bivši reprezentativac, došao kao veliko pojačanje, bio je ozlijeđen, ali trebao je biti prva rezerva. On može riješiti utakmicu jednim potezom.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.