Ješe: Pjaca bi se u Rijeci mogao vratiti na stare staze

Foto: snimka zaslona

Prema pisanju talijanskih medija, bivši hrvatski reprezentativac Marko Pjaca na korak je od dolaska u Rijeku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši hrvatski reprezentativac i svojevremeno najveći talent hrvatskog nogometa, vratio bi se u Hrvatsku nakon sedam godina, tijekom kojih je bio član Juventusa. Nažalost, njegovu su karijeru obilježile teške ozljede i operacije ligamenata koljena.

– Žao mi je što Pjaca nije uspio pokazati puni potencijal. Nadam se da će Rijeka, kao što je dosad i radila s tim igračima, oživjeti karijeru i da će se Pjaca vratiti na stare staze jer se radi o klasnom igraču, rekao je Vedran Ješe u emisiji Lige prvaka.

– Kad je odlazio u Juventus igrao je fenomenalno, odlučivao je derbije, perfektan, savršen. Nevjerojatno kakvu je kalvariju prošao. Ako će uspjeti osvježiti tu karijeru u Rijeci, to će biti sjajno. A to bi i moglo biti jer je lakše igrati u HNL-u nego li Juventusu i klubovima u kojima je bio na posudbi, dodao je Anton Samovojska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Željko Sopić je kadar stvoriti 11 lavova”

U iščekivanju tog senzacionalnog transfera Rijeku u četvrtak čeka uzvratni susret protiv Lillea u playoffu Konferencijske lige. Francuski sastav u Rijeku stiže s prednošću 2:1 iz prvog susreta.

– Lille je velika momčad, odlična momčad, imaju krasne igrače, bili su ne tako davno prvaci, međutim ne igra dobro, ni u prvenstvu Francuske ni s Rijekom u prvoj utakmici. Ja sam senzacionalno iznenađen da se Rijeka toliko dobro nosila s Francuzima u prvoj utakmici. Odigrali su perfektno. Šteta što su primili taj drugi pogodak i što nije ostalo 1:1, rekao je Samovojska pa se osvrnuo na najavu Željka Sopića koji je rekao da je siguran da će protiv Lillea istrčati 11 lavova.

– Rijeka ima vrlo mlad kadar i vidi se potencijal. Na primjer, Pašalić. Pitam se igra li u reprezentaciji krivi Pašalić? Kakve pogotke postiže, fantastično! Teško je mladim igračima stalno igrati perfektno, treba im utakmica da dođu na tu razinu. Siguran sam u jedno, Željko Sopić može fenomenalno utjecati na igrače. On je to kadar, poslati 11 lavova na igralište i stvoriti ih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ješe također smatra da Rijeka ima mladu i potentnu momčad.

– Bit će odrastanja, loših utakmica. Mislim da su protiv Dinama bili ispuhani nakon Lillea i nisu se uspjeli rekuperirati. Nadma se da će protiv Lillea dati maksimum i probati iznenaditi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.