Jose Boto novi sportski direktor Osijeka: Ovo je novi izazov

Foto: NK Osijek

Portugalac Jose Boto novi je sportski direktor NK Osijek, objavio je klub na službenim stranicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S Bijelo-plavima potpisao je 2.5 godišnji ugovor.

Posljednji angažman imao je u grčkom PAOK-u, gdje se zadržao od 2021. do 2023. godine.

Ranije je osam godina radio u Benfici kao šef skautske službe, a bio je i u Šahtaru iz Donjecka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Osjećam se jako lijepo ovdje. Ovo je novi izazov kojem se veselim i imam baš dobar osjećaj glede moga dolaska i onoga što zajednički želimo napraviti, je rekao Boto za službene stranice kluba.

Govorio je i o svojim prvim potezima u klubu.

– Sada mi je zapravo najbitnije analizirati aktualnu momčad, HNL u cjelini, da vidimo što imamo „u našoj kući“. To je trenutno najvažnije. Za razliku od Grčke, primjerice, gdje se u klubovima ne bave baš puno talentima i njihovim razvojem, Hrvatska je poznata po tome što stvara velike igrače i primjera je jako puno. To je i kod mene prevagnulo da dođem ovdje. Kroz klupsku Školu nogometa želim dati svoj doprinos u stvaranju kvalitetnih igrača koji će kasnije biti traženi i na europskom tržištu, zaključio je Boto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.