Kome je Jose Mourinho želio ‘razbiti facu?’

Foto. Twitter

Kontroverzni portugalski trener Jose Mourinho tijekom svoje bogate i burne karijere, koja, naravno, još uvijek traje s obzirom da se nalazi na klupi Manchester Uniteda, imao je uspona i padova, imao je izjava koje graniče s normalnim načinom komunikacije, imao je duhovitih eskapada, no, malo je poznato da se nije libio prijetiti sportskim suparnicima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Činjenica je da Jose Mourinho nije u idiličnim odnosima s Arsene Wengerom, međutim, malo je tko znao dokle su došli u međusobnoj netrpeljivosti.  Koja je pozadina svega i što se sve događalo otkriva u serijalu ‘Jose Mourinho: Izbliza i osobno’ Robert Beasley. Naime, 2014. godine Mourinho je Wengeru poručio da će mu razbiti facu, a povod je bio  transfer Juana Mate iz Chelseaja u Manchester Unitet, Wenger je transfer žestoko kritizirao.

“Arsene Wenger je kritizirao Chelsea i United zbog transfera Mate. Jedan dan ću ga naći izvan terena i razbiti mu facu”, navodno je tada rekao Mourinho i suočio se s odgovorom Wengera, koji nakon svega tvrdi da knjigu nije čitao, niti će je pročitati.

” Nemam problema ni sa kim. Poštujem svakog u našoj igri i mislim da ne komentiram puno druge momčadi”, pomirljivo je poručio Arsene Wenger.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako smo rekli portugalski stručnjak, nakon ne baš najuspješnije epizode u Realu, iako su osvojeni neki trofeji nije se u Španjolskoj sto posto snašao, danas je na klupi Uniteda, protiv topnika će igrati 19. studenog na Old Traffordu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.