Jovićević o povratku navijača: ‘Bit će to za nas vjetar u leđa’

Foto: snimka zaslona

Nogometaši Dinama sutra u sklopu 29. kola HT Prve lige dočekuju na Maksimiru Slaven Belupo. Dinamo je uvjerljivo prva momčad prvenstva sa 68 bodova, 17 više od drugog Hajduka i treće Rijeke. Slaven Belupo je s 28 bodova na sedmom mjestu, ali siguran od mogućeg ispadanja i borbe za ostanak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Jedna od ekipa koja se već može uigravati za sljedeću sezonu, imaju jako dobru momčad. Igraju 3-5-2, veoma su okomiti, vezni red je radan, a obrana je kompaktna. Radi se o momčadi s glavom i repom. Igraju lijepo za oko, ali su i tvrdi i kompaktni, rekao je to trener Dinama Igor Jovićević za HRT uoči dvoboja.

Sukladno odluci Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Preporuci za održavanje športskih natjecanja na otvorenom uz prisutnost gledateljstva, omogućeno je prisustvo gledatelja na nogometnim utakmicama. Tako će i navijači Dinama moći bodriti svoj klub u susretu 29. kola Prve HNL protiv Slaven Belupa u srijedu 17. lipnja. Uz propisane posebne mjere zbog epidemiološke situacije, ali i stanja stadiona nakon oštećenja pretrpljenih u potresu.

– Bit će to za nas vjetar u leđa, to je još jedno ostvarenje sna. Nakon što sam okusio pobjedu i poraz kao trener, znam sve što nosi funkcija trenera Dinama, ali spreman sam za to. Vjerujem u sebe i u momčad. Imam inteligentnu momčad koja brzo prihvati sve zahtjeve tako da vjerujem da neću imati problema, zaključio je trener Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.