Jovićević uoči Intera: ‘Imamo dovoljno motiva da popravimo dojam’

Zagreb, 27.06.2020 - Utakmica 19. kola Prve HNL između Dinama i Osijeka. Na slici trener Dinama Igor Jovičević. foto HINA/ Damir SENČAR/ ds

Iako je već potvrdio naslov, Dinamo je ostao dužan pokazati igru na razini prvaka. Nova prilika je u srijedu kada Modri gostuju kod Intera iz Zaprešića, posljednje momčadi prvenstva koja je upisala pet poraza zaredom i prijeti joj ispadanje u drugu ligu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Očekuje nas dobra i zanimljiva utakmica. Nadamo se pobjedi iako sam svjestan kako će biti teško. Nitko nije Inter dobio glatko jer se bore za opstanak. Međutim, imamo i mi dovoljno motiva nakon što dvije utakmice nismo zabili gol, svjesni kako treba popraviti dojam, rekao je trener Igor Jovićević, piše HRT.

U ovoj utakmici neće računati na Brunu PetkovićaMarina LeovcaPetra Stojanovića i Joška Gvardiola, uz otprije ozlijeđenog Dinu Perića.

– S Petkovićem je situacija poznata, veseli me vijest da nije ništa ozbiljno. Slična je situacija s Leovcem i Gvardiolom koji su dobili udarce. Nema potrebe ulaziti u rizik s njima. Vraća nam se Kevin koji je imao određenih zdravstvenih poteškoća, ali treba mu ritam utakmica, naglasio je trener prve Dinamove momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.