Jug CO sezonu otvara utakmicom protiv Mornara BS

Foto: fah

Pet mjeseci je prošlo od posljednjeg službenog nastupa vaterpolista Jug Croatia osiguranja koji će prvi nastup u novoj sezoni imati u subotu, 4. listopada, u Splitu u utakmici protiv Mornar BS.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Utakmicu s Mornarom shvaćamo najozbiljnije jer to je momčad koja zaslužuje respekt. Gledali smo ih i zapisali određene stvari na turniru na Korčuli. Istina je da smo favoriti, ali nitko u Splitu nema prava podcjenjivati Mornara, pa tako nećemo ni mi”, rekao je trener VK Jug CO Miho Bobić.

Jugaši će prvu domaću utakmicu igrati u srijedu, 8. listopada kada u Gruž u 2. kolu Regionalne lige stiže Jadran iz Heceg Novoga.

Tijekom ljetnih mjeseci dubrovačka je momčad presložila redove i dovela dva nova igrača Aarona Youngera reprezentativca Australije i Nicolasa Constantina Bicarija Kanađanina s talijanskom putovnicom te u svoje redove iz Primorja vratila Paula Obradovića. Prvoj momčadi priključilo se i nekoliko talentiranih juniora predvođenih Lorenom Fatovićem, a svi su oni naporno radili pod vodstvom trenera Miha Bobića i Mile Smodlake.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmicom između Mornar BS i Jug CO i službeno će započeti natjecanje u najjačoj vaterpolskoj ligi na svijetu u kojoj nastupaju klubovi iz Slovenije, Srbije Crne Gore i Hrvatske, a utakmicu će ljubitelji vaterpola moći pratiti od 17,15 sati u izravnom prijenos na Arena sportu koji je otkupio prava TV prijenosa Triglav regionalne lige za sljedeće tri godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.