Junak Dinamove pobjede u Varaždinu: ”Gol poklanjam svom sinu…”

Foto: fah

Krenula je nakon gotovo tri mjeseca prisilne pauze zbog pandemije koronavirusa i Prva hrvatska nogometna liga. Krenulo je uzbudljivo, uz ne toliko loš nogomet, s obzirom na dugu stanku, ali krenulo je i uz sudačke pogreške, već na samom početku nastavka prvenstva vuku se repovi. Pritom ponajprije mislimo na utakmicu u Splitu, na praznom Poljudu, Hajduk je svladao Inter 2:1, a glavna zvijezda u negativnom svjetlu, bio je sudac utakmice i VAR.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane, dan kasnije, jučer u subotu, nogometaši Dinama slavili su u Varaždinu protiv istoimenog kluba s 3:1. Nakon utakmice uglavnom su svi bili zadovoljni, igrači i trener domaće momčadi jer su pružili snažan otpor objektivno daleko kvalitetnijem protivniku, igrači i trener Dinama zbog nova tri boda, ali i vrlo dobre igre, posebno u prvom dijelu i posebno u kontekstu činjenice da se ipak dugo, predugo, pauziralo.

Zanimljiva je reakcija nakon utakmice bila kapetana Dinama, Arijana Ademija, koji je bio kratak, ali i jasan:
”Prvo poluvrijeme bilo je stvarno sjajno, igrali smo odlično, imali kontrolu, mogli smo i više voditi, na kraju ipak zasluženo pobijedili. Gol poklanjam svom sinu”, kazao je nakon utakmice najbolji igrač susreta, strijelac i igrač koji je izborio kazneni udarac za plave u 18.minuti, a koji je u pogodak pretvorio Bruno Petković.

Podsjetimo, kapetan Dinama, Arijan Ademi, postao je otac prije nešto više od mjesec dana. Naime, njegova Andrea rodila je sina Adriana, sve je prošlo u najboljem redu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.