Juniori Hajduka izazvali erupciju oduševljenja na Rivi

Split, 25.4.2023.- Doèek juniora Hajduka na splitskoj Rivin nakon finala nogometne Lige prvaka protiv nizozemskog AZ Alkmaara u Ženevi. foto HINA/ Mario STRMOTIÆ/ ua

Juniori Hajduka vratili su se iz Ženeve gdje su jučer u finalu Lige prvaka mladih izgubili od AZ Alkmaara. Tijekom cijelog natjecanja imali su fantastičnu podršku navijača koji su ih nestrpljivo iščekivali na splitskoj Rivi na kojoj su se pojavili oko 17.30.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon trenera Hajdukovih juniora Marijana Budimira i njegova stožera, na pozornicu su izašli igrači. Publici se obratio kapetan Marko Capan i istaknuo: – Nema mjesta tuzi, preponosni smo i od srca vam hvala.

Voditelj Hajdukove škole Boro Primorac zahvalio je navijačima na podršci tijekom cijelog natjecanja: – Sve ste utakmice bili s nama, čestitam vam.

Dok su još mladi nogometaši bili na putu od Zračne luke do Rive navijači su ih već dočekivali uzvicima “Šampioni, šampioni…”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obasjana suncem Riva je puna navijača koji su pozdravili sjajnu mladu Hajdukovu generaciju.

Zabavni program počeo je u 16 sati, a osim DJ-a pred sam dolazak predviđen je nastup Alena Nižetića i benda “Diktatori”, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.