Juranović: Moramo se pogledati u ogledalo i razmisliti što smo napravili

Foto: fah

Hrvatska nogometna reprezentacija doživjela je i drugi šok u svega četiri dana. Nakon poraza od Turske u Osijeku, Dalićevi izabranici izgubili su i u Cardiffu od Walesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Time su potpuno zakomplicirali svoj odlazak na Europsko prvenstvo u Njemačkoj jer više ne ovise sami o sebi.

– Razočarani smo, sve što smo mogli krivo napraviti, smo krivo napravili u ovom okupljanju. Mislim da se moramo pogledati u ogledalo i razmisliti što smo napravili. Zaboravili smo osjećaj kako se kvalificirati. Na sljedećm okupljanju moramo biti punio bolje i nadati se da će netko od suparnika kiksati. Svatko tko želi predstavljati svoju zemlju, želi se predstaviti na najbolji način. Mislim da smo bili jalovi i mislim da se moramo ispričati javnosti, rekao je u izjavi Josip Juranović.

– Možda smo olako sve shvatili. Moramo dobro razmisliti što možemo napraviti u dvije utakmice

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodao je da je igru napustio jer je počeo osjećati bol u listu, prenosi HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.