Juranović: ‘Ne zamaramo se kalkulacijama’

Neuruppin, 20.06.2024. - Konferencija za medije hrvatske nogometne reprezentacije. Na fotografiji Josip Juranović. foto HINA/ Daniel KASAP/ lsd

Josip Juranović se uoči utakmice s Italijom ne zamara kalkulacijama, kao i ostatak momčadi maksimalno je usredotočen kako bi Hrvatska ostvarila željenu pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Situacija s trećeplasiranim reprezentacijama? Ne zamaramo se time, možda je nešto u malom mozgu, ali svi idemo na to da ćemo ići na pobjedu i u tom slučaju proći dalje kao drugoplasirana momčad u skupini”.

O navijačima…

“Veliko hvala navijačima, oni su naš dvanaesti igrač, uvijek su iza nas kako god bilo. Možemo samo zahvaliti što su uz nas, bez njih ne bismo napravili ove velike uspjehe do sada”.

O klupskoj formi…

“Ne znam kako gledate na to, klupska forma može biti svakakva, ali kad ste na velikom turniru to je veliki motiv za dokazivanje na još boljoj pozornici. Kad počnete trenirati s reprezentacijom, to je razlika u odnosu na klub”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
O usporedbama utakmica protiv Belgije u Kataru i protiv Italije u Leipzigu…

“Belgiji je tad trebala pobjeda, a nama bio dovoljan remi. U takvim situacijama ne razmišlja se toliko o bodu, ali kad ste na terenu i kad imate akciju da odete naprijed, u glavi vam je “možda čak i ne treba ići gore”… U ovoj će utakmici biti puno taktičkog nadmudrivanja, i mi i oni ćemo ići po pobjedu”, piše HNS.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.