Jurčić: Evo zašto ne dam govoriti loše o Zdravku Mamiću

Foto: wikipedia

Hrvatski stručnjak Kruno Jurčić trenutno vodi egipatski Pyramids s kojim je prošle sezone osvojio tamošnji kup te drugo mjesto u prvenstvu. Svoje dojmove otkrio je u Denis Podcastu. Govorio je i o Zdravku Mamiću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ponosan sam na svoj rad u Dinamu zato što sam u svim mandatima ispunio sva očekivanja i sve zahtjeve koji su postavljeni za mene. Živio sam i radio sa Zdravkom Mamićem. To je jedan čovjek o kojem nikad ne dam govoriti loše iz jednog vrlo prostog razloga”, rekao je.

“To je čovjek koji je meni dao šansu. Ja sam došao iz jedne male sredine, iz provincije u Zagreb, nemam nikakvu zaleđinu i jako teško bih dobio šansu da budem trener Dinama da nije bilo Zdravka Mamića. Bez obzira na to što je on na neki način uništavao moju karijeru, prije svega ovim naglim otkazima, gdje je on apsolutno vladao sa svim novinarima u Hrvatskoj. On je znao kako oni funkcioniraju.

U svim tim slučajevima tih nekih poraza hrvatskoj javnosti i hrvatskim novinarima je bitno da se neki pedro isturi vani pa da se oni zabave njime. Zdravko je to bespogovorno i bez greške znao i onda me obično gurao novinarima u ralje i gurao me niz stepenice u takvim trenucima, da bi klub i on mogli ići dalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To se dogodilo triput, ali opet ne dam da se priča protiv njega u mom prisustvu iz jednog razloga, opet ću ga ponoviti: zaslužio sam šansu na mnogim mjestima u Hrvatskoj, ali ne bih nigdje dobio šansu da nije bilo Zdravka Mamića”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.