Jurić izgubio od Mourinha: Moramo si postaviti neka pitanja

epa09609491 AS Roma's Stephan El Shaarawy (L) vies for the ball with Torino's Wilfried Stephane Singo during the Italian Serie A soccer match between AS Roma and Torino FC at the Olimpico stadium in Rome, Italy, 28 November 2021. EPA/ETTORE FERRARI

Premda je Torino, kojeg vodi hrvatski stručnjak Ivan Jurić dominirao posjedom i prilikama, izgubio je od Rome sa 0-1 upisavši već četvrti uzastopni gostujući poraz u Serie A.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Da budem iskren, kada imamo niz takvih rezultata, moramo si postaviti neka pitanja” rekao je Jurić nakon susreta za DAZN.

– Imali smo tri prilike za pogodak i dominirali prvih pola sata, a onda je Roma zabila u prvoj prilici. Dugo smo radili dobro, ali nismo uspjeli, rekao je hrvatski stručnjak dodavši.

– To je razočaravajući rezultat, jer momci pokazuju promjenu mentaliteta i zaslužili su bolje ove večeri. Moramo analizirati zašto ne pobjeđujemo kada igramo tako dobro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jurića su pitali zašto je Torino toliko različit kod kuće i na gostovanjima.

– Kada sam stigao situacija je bila sumorna. Pronašli smo stil nogometa, ali to nije dovoljno da stvarno rastemo i napredujemo. Mislim da ćemo doći do toga, postupno. Naš cilj je postaviti temelje za tu budućnost i proći bolje nego prošle sezone, kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.