Juventus svladao Monaco, Atletico i Real remizirali

U prvim susretima četvrtfinala nogometne Lige prvaka Juventus je na svom terenu svladao Monaco sa 1-0 (0-0), dok su madridski sastavi Atletico i Real na Vicente Calderonu odigrali 0-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedini pogodak u Torinu postigao je Arturo Vidal u 57. minuti iz 11-erca. Vratar hrvatske reprezentacije Danijel Subašić branio je za Monaco, te nije imao nikakvih izgleda zaustaviti jak udarac Vidala s bijele točke pod samu gredu.

Nervozna utakmica u Madridu, Modrić i Mandžukić odigrali cijeli susret

Mario Mandžukić odigrao je čitavu susret za Atletico, a Luka Modrić za Real, a repriza lanjskog finala Lige prvaka u kojem je Real nakon produžetka slavio 4-1, donijela je visoke tenzije, mnogo nervoze, ali malo nogometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mandžukić je 52. minuti stradao u sudaru s Sergio Ramosom koji mu je laktom raskrvario arkadu. Ljuti Mandžukić je krvave glave napustio teren kako bi mu pomogla liječnička služba, a smirivao ga je čak i Modrić. Nakon nekoliko minuta Mandžo se vratio na travnjak. Nastavak susreta donio je mnogo nervoze, niz prekršaja i četiri žuta kartona. Nažalost, ne i golove. Modrić je za Real odigrao cijeli susret, baš kao i Mandžukić za Atletico.

Uzvrati su 22. travnja.

Preostale dvije utakmice na rasporedu su u srijedu, a sastaju se PSG i Barcelona, te Porto i Bayern.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.