Kad Maradona i Messi zajedno igraju nogomet

Foto> Snimka zaslona

Jedan od najboljih nogometaša svijeta svih vremena, Diego Armando Maradona, preminuo je prije dva mjeseca u Buenos Airesu, njegova je smrt duboko potresla nogometni svijet, ponajviše, dakako, njegovu rodnu Argentinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon Maradonine smrti mediji su izvlačili brojne poznate i one manje poznate stvari iz njegovog života te karijere, kao i video isječke koji dosad nisu bili ranije prikazani. Jedna od snimki koja se pojavila bio je video Diega Maradone i Lionela Messija kako se na zagrijavanju dodaju, odnosno, pokušavaju igrati nogomet. Spomenuta snimka dva ponajbolja nogometaša svijeta svih vremena oduševila je argentinsku javnost.

U to je vrijeme ”Mali zeleni” bio izbornik Argentine, a Messi na početku super uspješne karijere. Mnogi će reći, najbolji su to igrači koji su ikad igrali nogomet, ne čudi stoga emotivna reakcija nogometnih navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.