Kada stvarno možemo očekivati povratak Ivana Perišića?

dinamo perišića
Foto: fah

Hajduk je puno teže nego što su navijači očekivali u izuzetno važnoj utakmici na Poljudu svladao Istru i tako i dalje s Rijekom i Dinamom ostao u igri za naslov prvaka Hrvatske. Naime, razlika između prvoplasirane Rijeke i drugoplasiranog Hajduka svega je jedan bod, dok je Dinamo s utakmicom manje na trećem mjestu te ima četiri boda manje od splitskog kluba. Ipak, najveći događaj, ako se tako može reći, na Poljudu prošlog kola bio je “povratak” proslavljenog hrvatskog reprezentativca i ovogodišnjeg pojačanja Hajduka Ivana Perišića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
> Oduševila koreografija Torcide na utakmici Hajduka i Rijeke, Perišić i Brekalo izazvali euforiju

Naime, Perišić se nakon teške ozljede jednako teško i mukotrpno oporavlja te se našao na klupi i mnogi su to protumačili kao stvarni povratak reprezentativca uoči presudnih utakmica i velikih derbija koji su pred Hajdukom krajem trećeg i početkom četvrtog mjeseca. Nažalost, prava istina je da se Perišić našao na klupi kao neka vrsta PR poteza Mislava Karoglana kako bi se dodatno zapalila iskra kod navijača iako je u Splitu i bez toga atmosfera na vrhuncu. Jednostavno, Karoglan je stavljanjem Perišića na klupu htio poslati poruku navijačima o skorom njegovom povratku iako se to u stvarnosti neće dogoditi još najmanje 3-4 tjedna.

Najvažnije je da se vrati potpuno spreman

Prema nekim informacijama, a radi se o optimističnim procjenama, sjajni Vatreni mogao bi se vratiti na teren nakon višemjesečne pauze tek za derbi s Dinamom na Poljudu 30. ovog mjeseca. Međutim, ako ćemo realno travanj je onaj mjesec koji bi mogao označiti Ivanov povratak. I to ne nažalost u prvom dijelu travnja. Naravno, nadamo se kako su takve informacije pogrešne. Ozljeda kakvu je Perišić zaradio, pa i njegove godine, sugerira da smo na “dobrom” putu. Na Perišićevoj strani svakako je njegova oduvijek fantastična fizička sprema i njegovo veliko vatreno srce te odlučnost da se vrati isti onakav kakav je i bio, a bio je jedan od nositelja jedne od najboljih reprezentacija svijeta.

Kad se vrati pitanje je koliko će mu trebati vremena da uhvati formu kakva ga je oduvijek krasila u reprezentaciji i hoće li to biti već za ovu nogometnu sezonu. Najvažnije od svega je da se Perišić vrati potpuno zdrav i da to bude, ako ne prije, a ono za najvažniji nogometni događaj godine – predstojeće Europsko nogometno prvenstvo na kojem hrvatska reprezentacija ponovno ima velike ambicije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.