Kako je ulaznica Policijske uprave zagrebačke završila u rukama švercera?

Foto: fah

Dinamo je izborio prezimljavanje u Europi pobjedom nad Spartakom 3:1, a unatoč magli tijekom utakmice može se pohvaliti rasprodanim stadionom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ulaznica je nedostajalo, pa je Dinamo organizirao Fan zone, a za one druge priliku sz iskoristili i šverceri.

Inače je cijena ulaznice za tribine istok i zapad gore u pretprodaji je iznosila 50 kuna, dok se zapad dolje prodavao po 70 kuna. No, šverceri su ih na internet oglasnicima i prostoru oko stadiona prodavali po višestruko većim cijenama.

Cijene za zapad dolje prodavale su se po 250 kuna, one na istoku za 150, a za zapad gore i za 300 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: Čitatelj Narod.hr-a

Čitatelj Narod.hr-a upozorio je na jednu čudnu okolnost. Neke od ulaznica koje su prodavali šverceri oko stadiona, konkretno ulaznica s fotografije koju smo dobili, za istok, a koja se prodavala za 250 kuna vlasništvo je Policijske uprave zagrebačke. Nejasno je kako je ta ulaznica završila kod švercera?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.