Kako Messi i Ibrahimović u sezoni kiselih krastavaca zabavljaju sportsku javnost…

Foto: snimka zaslona

Uz Lionela Messija još jedan nogometni veteran, još jedna nogometna zvijezda koja se približava kraju karijere, ima svoju vlastitu predstavu kojom u smiraj ovog turbulentnog ljeta zabavlja europsku nogometnu javnost. Naravno, govorimo o bivšem švedskom reprezentativcu Zlatanu Ibrahimoviću, novom starom igraču Milana koji će i sljedeće sezone nositi dres talijanskog nogometnog diva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je sve bilo jasno već tjednima danima se stvarala nepotrebna drama kroz medije oko Ibrahimovićevog potpisa, i napisi kako ”sada ”Milanovi navijači mogu odahnuti’‘ ili ”čini se kako je napokon sada sve gotovo” u službi su jeftinog medijskog senzacionalizma. Da će 38-godišnji nogometaš još jednu sezonu nositi Milanov dres odavno je, kako smo već spomenuli poznato. Uostalom, malo bi tko, bez obzira na činjenicu da Ibrahimović iza sebe ima sjajnu karijeru te da se radi o vrhunskom napadaču, od europskih velikana u vrijeme korona krize izdvojio velike novce za igrača koji je na pragu četrdesete. Messi s 33 godine teško pronalazi novog ”mecenu”, a Messi je ipak Messi.

Oglasio se Ibrahimović te je u svom stilu napisao u opisu fotografije u dresu Milana:

“Kao što sam rekao, samo se zagrijavam…”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Time je zapravo i sam stavio točku na prenemaganja kroz medije kako bi i on dobio koji trenutak medijskog prostora koji je cijeli okupiran Messijevim eventualnim odlaskom iz Barcelone. Ako i od ove priče oko Messija bude nešto konkretno, osim činjenice da bi Argentinac za koji milijun nečega mogao biti bogatiji?

Glede Milana oni zapravo žele da Ibrahimović bude dio tranzicijskog Milana, pokušat će stvoriti momčad koja će se ponovno jedno vrijeme boriti za vrh talijanskog i europskog nogometa, u prvi mah Ibro bi mogao biti dio te priče, no sasvim sigurno nije njena budućnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.