Kakvo ime – ‘Turnir prijateljstva’: Crvena zvezda ‘razbila’ Osijek u finalu

Foto: /turnirprijateljstva.com

Na ‘Turniru prijateljstva”, koji se igrao u Etno selu Stanišići, a koji je prvi put igran prije tri godine kada je naslov uzeo Dinamo, kadeti beogradske Crvene zvezde “razbili” su Osijek 4:0. Visokom pobjedom u finalu Crvena zvezda tako je po drugi put osvojila spomenuti turnir, dok je prošle godine slavila Vojvodina.  Pitanje je tek kome trebaju ovakvi turniri, na kraju sezone kad su nogometaši mislima već odavno na odmoru i zašto Turnir prijateljstva ne bi igrali i s Juventusom, Interom, MTK-om…? I to su naši susjedi, prijatelji?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, vratimo se utakmici, Zvezda je povela već u 13. minuti utakmice pogotkom Kupusovića nakon velike greške vratara Osijeka Dubrovića, u 32. minuti utakmice na 2:0 povisio je Burmaz poslije kornera, da bi na 3:0 povećao ionako visoku prednost Jočić. Konačnih 4:0 za beogradski sastav djelo je Stojanovića u 48. minuti susreta.

Kako smo spomenuli ovo je drugi put da je Zvezda osvojila ovo natjecanje, prošli se put to dogodilo 2015. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.