Kalinić nakon pobjede nad Goricom: Najbitnije je da smo došli do nova tri boda

kalinić
Foto: fah

Nogometaši Hajduka jučer su u susretu 31. kola Prve HNL na Poljudu svladali Goricu s minimalnih 1-0 (1-0).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Hajduka Valdas Dambrauskas nije krio zadovoljstvo zbog pobjede.

– Sretan sam. Najvažnija su tri boda. Učinili smo sami sebe nervoznima do kraja utakmice. Da smo iskoristili 50 posto stvorenih šansi riješili bi ranije pitanje pobjednika. Nismo Gorici dali nijednu pravu priliku. U drugom dijelu smo izgubili posjed, rekao je trener nakon susreta.

– Kada imate vodstvo, važna je utakmica, imamo ih tri u tjedan dana, u glavama igrača je samo da pobijedimo. Igrači su imali taj teret. Idemo po pobjedu u srijedu. Znamo što pobjeda znači za navijače, svlačionicu. Sve ćemo učiniti za pobjedu u srijedu, istaknuo je strateg Bijelih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kapetan Hajduka Lovre Kalinić ostavio je svoju mrežu netaknutu.

– U utakmicu smo ušli dobro, oni su izašli u visoki presing, ali nam nisu uspijevali raditi ozbiljnije probleme. Imali smo dosta šansi koje smo propustili i ova pobjeda je mogla biti uvjerljivija. Svjesni smo da ovo nije bila naša najbolja utakmica, ali najbitnije je da smo došli do nova tri boda, rekao je Kalinić.

Ovom pobjedom treći Hajduk stigao je do učinka od 59 bodova, sedam manje od vodećeg Dinama, koji je jučer sa 3-0 svladao Istru 1961, a dva manje od drugog Osijeka. Gorica je, pak, ostala šesta sa 40 bodova, koliko ima i peta Lokomotiva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.