Kamo će, kad ostati ne može? Miralema Pjanića neće ni Jose Mourinho…

Foto: Twitter

Bosansko – hercegovački reprezentativac Miralem Pjanić nije u planovima trenera Barcelone Ronalda Koemana za novu sezonu. Navijači su bili protiv ostanka nizozemskog stručnjaka na klupi katalonskog diva, no tko pita danas navijač? Jasno je da će Pjanić morati napustiti Barcu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Miralem Pjanić (@miralem_pjanic)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Objavu dijeli Miralem Pjanić (@miralem_pjanic)

Tako katalonski Sport piše kako su ponude za posudbu na adresu Barcelone poslali Roma, Juventus te Inter, no svi su u startu izrazili želju da Pjanić smanji plaću od 8.4 milijuna eura. No Pjanić to odbija i ne pokazuje namjeru da se odrekne tako visokih primanja, zbog čega je Barcelona bosansko-hercegovačkom nogometašu najavila određene sankcije. Ne zna se zasad što konkretno smjeraju…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No u međuvremenu je jedan od ”udvarača” odustao od Pjanića, naime, Roma je izgubila strpljenje. Kako piše Marca trener Rome Jose Mourinho kazao je kako mu Pjanić nije potreban te je jasno da se Pjanić neće vratiti u svoj bivši klub.

Ipak, navodno još uvijek za Pjanića zanimanje pokazuju Juvenrus te Inter, no ako se želi vratiti u Italiju iskusni nogometaš morat će se odreći visoke plaće koju trenutno ima, dok Barcelona poduzima sve što može ne bi li se riješila bosansko – hercegovačkog igrača. Najsretniji bi bili kad bi on otišao već sljedećeg tjedna. Možda bi čak još sretniji bili da nikad nije ni došao?

Miralem Pjanić u svojoj je karijeri igrao za Juventus, Lyon, Romu te je jednu sezonu bio u Metzu. Pjanić je, inače, prošlog ljeta stigao u Barcelonu iz Juvetusa i to u razmjeni igrača. No nije se kod Koemana naigrao, a kad je priliku dobio nije je iskoristio. Uglavnom je ulazio s klupe, bez učinka, bez pogotka, bez asistencije… Bez potrebe je došao na Nou Camp.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.