Kamo će Mario Mandžukić? Čeka se zimski prijelazni rok

Foto: fah

Bivši hrvatski reprezentativac i nakon Davora Šukera najbolji strijelac hrvatske reprezentacije svih vremena, Mario Mandžukić, i dalje je ”ni na nebu ni na zemlji”.  Naime, Mandžukića se povezivalo s velikim brojem klubova, no još uvijek nije uspio pronaći angažman, a mjeseci prolaze. Mandžukić više nije na početku karijere, zapravo je sve bliže kraju karijere te nema vremena za čekanje. Međutim, drugo mu ne preostaje, sada čeka zimski prijelazni rok. I to mu je, tvrde mnogi, posljednja prilika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Otkako je otišao iz Juventusa nije dao intervju jer ne želi govoriti što se dogodilo. I dalje dobiva brojne poruke Juventusovih navijača i uživa u tome. Jako je povezan s navijačima toga kluba, koji ga pamte kao borca koji nikad ne odustaje”, rekao je Mandžukićev menadžer Ivan Cvjetković za talijanske medije.

Podsjetimo, bivši Vatreni ima 34 godine, no Cvjetković, koji je svojedobno u Dinamu imao nadimak Tarzan, smatra kako Mandžo još uvijek ima puno toga za pokazati.

“Ne znam hoće li opet igrati u Italiji, on je rođen da igra u Premier ligi, ali nikad nije dobio pravu priliku. Sad je 200 posto spreman!”, poručio je Cvjetković, koji tvrdi da su mediji Mandžukića povezivali s brojnim klubovima s kojima on zapravo nikad nije ni pregovarao. Mandžo je navodno i ponude nekih klubova – odbio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.