Kamo će Mbappe? Real spreman platiti koliko treba, Juventus nudi Ronalda?

Foto: fah

Kako smo već pisali Real Madrid u nedavnom prijelaznom roku nije previše kupovao, kao malo kada Kraljevski klub bio je skroman. Razlog je, naime, jednostavan, Real će sve svoje resurse usmjeriti na prijelazni rok idućeg ljeta, kada očekuju velika pojačanja. Naime, madridski klub, i to nije nikakva tajna, želi u svojim redovima francuskog reprezentativca Kyliana Mbappéa (21). Navodno prvak Španjolske neće žaliti novca da bi Mbappea doveo na Santiago Bernabeu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, PSG neće pristati na odštetu manju od 250 do 300 milijuna eura, što bi bilo previše i u ”normalnim” okolnostima, a kamoli ne u uvjetima globalne korona krize. Ako bi ipak došlo do transfera i ako bi on bio realiziran za 250 milijuna i više eura Mbappe bi postao najskuplji igrač u povijesti, skuplji i od Neymara. Prednost Reala je navodno i u tome što Mbappe želi igrati pod palicom francuskom stručnjaka i Realovog trenera Zinedine Zidanea.

Real je, dakle, prvi favorit za dovođenje francuskog dragulja, no navodno se u cijelu priču, kako piše Tuttosport, uključio Juventus. Međutim, ako Real stvarno nekoga želi dovesti malo je vjerojatno da im Stara dama može parirati. Iako i Juventus, baš kao i Real, sprema znatna materijalna sredstva za idući ljetni prijelazni rok. Juve ima u planu također svoju ponudu PSG-u poslati za Mbappea, koji ulazi u posljednju godinu ugovora s francuskim klubom, u dijelu medija nerijetko se može pročitati da Francuz ipak nije zadovoljan u PSG-u te tretmanom u spomenutom klubu.

Kako bi doveli Mbappea spremni su navodno ”žrtvovati” i Cristiana Ronalda, a čemu u prilog govori nešto starija izjava klupskog čelnika Andree Agnellija, koji poručuje kako će Juve dovesti ”nekog novog Ronalda”, a novi Ronaldo bi očito trebao biti Mbappe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glede portugalskog reprezentativca on u Juventusu ima plaću 31 milijun eura, u Torinu smatraju da bi Mbappe pristao i na nešto manju svotu s obzirom da u PSG-u zarađuje 18 milijuna eura po sezoni. Drugim riječima, postoji mogućnost da Mbappe ode u Juventus, a Ronaldo u PSG, koji već duže vrijeme želi angažirati Portugalca, a koji također nije imun na zov iz Pariza. Drugim riječima, već sad je krenula priča o spektakularnoj razmjeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.