Kandidat za predsjednika Barcelone spreman promijeniti ime stadiona u Messijevu čast

Foto: snimka zaslona

Nakon odlaska kontroverznog bivšeg predsjednika Barcelone, Jose Bartomeua, klub s Nou Campa traži nasljednika. Kandidat za novog predsjednika Bracelone, Emili Rousaud, već je najavio potez koji je u Barceloni dočekan s velikim zanimanjem. Naime, kandidat za novog predsjednika Barcelone spreman je promijeniti ime stadiona u čast Lionela Messija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za takvu odluku, dakako, ima temelja, naime, Messi je kompletnu karijeru proveo u Barceloni te je s vremenom postao zaštitna maskota ne samo kluba s Nou Campa već i cijele sportske Katalonije. Ako pobjedi na izborima za predsjednika Rousaud je spreman Messija učiniti vječnim u ovom klubu te stadionu Camp Nou dodati njegovo ime.

“Bez obzira na to što mu ugovor ističe na kraju sezone on je živuća povijest kluba i Barcelone. Spreman sam predložiti odboru da se stadion u budućnosti zove Camp Nou Leo Messi”, rekao je Rousaud.

Podsjetimo, izbori za predsjednika Barcelone zakazani su za siječnj te je Rousaud najavio i kako će u slučaju pobjede pokušati zadržati Messija, ali i  vratiti Neymara u klub. Ipak, da bi Neymar ponovno stigao na Nou Camp potrebno je da on sam povuče tužbu za neisplaćene obveze oko ugovora protiv kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.