Kaneko o derbiju: Čuo sam od svih oko sebe koliko znači ova utakmica

Foto: fah

Japanski krilni napadač Takuro Kaneko ponajbolji je igrač Dinama u posljednjih nekoliko utakmica, istaknuo se golovima te asistencijama

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najavio je druženju s novinarima, uz pomoć prevoditelja, dvoboj s Hajdukom.

– Spremni smo, očekujemo dobru utakmicu protiv Hajduka i dat ćemo sve od sebe da pobijedimo, rekao je Kaneko u uvodu.

Potom je govorio o tome kako se prilagodio na Hrvatsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Zagreb je lijep i miran grad, lagan za život. Naviknuo sam se i na hranu, ali najbitnije da sam se naviknuo na igru Dinama te da ću u narednim utakmicama doprinijeti dobroj igri Dinama.

Jučer je dobio pljesak i ovacije poslije izlaska iz igre.

– Navijači mi cijelo vrijeme pružaju podršku, drago mi što su me tako prihvatili i ispratili s utakmica. Želim još doprinijeti sa svojim golovima i asistencijama da im se odužim na potpori, rekao je japanski krilni napadač.

Kazao je da nema želju za nadolazeći ždrijeb Konferencijske lige koji će se održati u ponedjeljak te da se veseli koji god protivnik bio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Govorio je ponovno o Hajduku.

– Čuo sam od suigrača i trenera te od svih oko sebe koliko znači ova utakmica. Svjestan sam važnosti ovog derbija, dat ću sve od sebe da odigram dobro. Vjerujem da će svi dati sve od sebe kako bismo na najbolji način završili polusezonu, zaključio je Kaneko, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.