Kapetan Antolić: Ovo mi je najveća pobjeda u životu!

Tamburaši su svirali u plavoj loži, stadion se praznio, a u svlačionici su se Dinamovi igrači pogledavali, ne vjerujući ni sami što se netom dogodilo, da je pred njima pao Arsenal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Dečki, napravili smo senzaciju, sad će svi poštovati Dinamo!” – ponosan je bio Paulo Machado pa dodao:

“Možemo se nositi čak i s Arsenalom. Često veliki ne poštuju male, možda se to i sad dogodilo. Uvjeren sam da možemo još i bolje od ovog što smo pokazali. Dali smo sve od sebe, vjerujem da su svi gledatelji sretni otišli kući” – rekao je Machado za Večernji list.

Bilo je straha

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strijelac drugog gola Junior Fernandes bio je posebno emotivan:

“Presretan sam! Ovo mi je bila prva utakmica koju sam u životu igrao u Ligi prvaka, a to je ono što sam oduvijek želio. Usto, ne može biti ljepše da sam u takvoj utakmici zabio gol i još mi je publika skandirala ime. Taj svoj prvi pogodak u Ligi prvaka posvećujem napadaču Ivanu Zamoranu, koji mi je idol, a imao je nedavno tešku prometnu nesreću sa suprugom u Čileu, a srećom dobro se osjeća. On je za mene najveća legenda!” – kazao je Fernandes.

Nije bio jedini kojem je maksimirska publika skandirala, ovacije je izazvao ulazak Ante Ćorića, ali i obrane sigurnog vratara Eduarda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Velika je noć iza nas! Kad sam ušao u svlačionicu, vidio sam sretna lica, ali iscrpljena. Dali smo sve od sebe. Sad nakratko idemo uživati…”

Kapetan Domagoj Antolić rekao je kako su se malo i bojali jer su ovakve prednosti u prošlosti znali ispustiti iz svojih ruku pred kraj utakmice, piše Večernji.

“Ponosan sam na dečke, ali i na sebe! Izveo sam momčad kao kapetan na utakmici Lige prvaka, i to protiv Arsenala, koji je najveći klub protiv kojeg sam ikad u karijeri igrao. I još smo pobijedili… Bila je to najveća pobjeda u mom životu, niti jedna se ne može mjeriti s ovom!” – kaže Antolić pa nastavlja:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Moram iskreno priznati, bilo je straha, jer znali smo zabrljati u tako važnim utakmicama poput ove. Ali, trener nas je savršeno pripremio, danima smo proučavali kako zaustaviti vezni red Arsenala, u kojem su Mesut Özil, Alexis Sanchez, Sandi Cazorla… Najvažnije, u tome smo i uspjeli.”

Pjaca: Podcijenili su nas

Marko Pjaca borio se sa spomenutim veznjacima, i to vrlo uspješno:

“Arsenal nas je malo i podcijenio, čini mi se. Vjerovali smo u sebe, znali smo da možemo! Išli smo kopačkom na glavu, bili smo borbeni, čuvali smo loptu. Nećemo se sad prenagliti i poletjeti sa europskim željama, slijedi nam teško gostovanje u Allianz Areni kod Bayerna, što je vjerojatno najteže gostovanje u Europi. Publika je stvorila prekrasnu atmosferu, da je bar svaki puta ovako…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.