Kapetan Vatrenih ostaje stožerni igrač Reala: Luka Modrić potpisao novi ugovor…

Foto: Twitter/Real

Hrvatski reprezentativac i kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, Luka Modrić, i sljedeće će sezone, kako se i očekivalo, igrati u dresu Real Madrida. Naime, iskusni hvatski veznjak godinama je jedan od najboljih igrača sredine terena na svijetu, a sve je okrunio prije tri godina kada je hrvatska reprezentacija pod njegovim vodstvom osvojila povijesno drugo mjesto na svijetu na SP-u u Rusiji a Luka je proglašen najboljim igračem svijeta te je osvojio Zlatnu loptu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luka je i ove sezone, u kojoj je Real stigao do polufinala Lige prvaka te je osvojio drugo mjesto u španjolskom prvenstvu, bio jedan od najboljih igrača Kraljevskog kluba, no tome unatoč nagađalo se da bi na kraju sezone ipak mogao napustiti Madrid. Modrić je, podsjetimo, imao ugovor do kraja ove sezone te je bilo najava da Florentino Perez želi osvježiti ekipu, iz tog se razloga nagađalo o njegovom odlasku. Od toga neće biti ništa, Luka ostaje jedan od stožernih igrača Reala.

Naime, 35-godišnji vezni igrač Vatrenih danas je i službeno potpisao ugovor s Kraljevskim klubom. Radi se o jednogodišnjem ugovoru te će na radost brojnih navijača Reala i sljedeče godine kreirati igru višestrukog prvaka Europe.

Podsjetimo, Luka je u Real stigao na ljeto 2012. godine iz Tottenhama za 35 milijuna eura te se pokazalo da je to bio sjajan potez španjolskog kluba. U sezoni koja je tek završila hrvatski veznjak zabio je šest golova, dodao tome isto toliko asistencija te je odigrao čak 48 utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Luku previše odmora nema jer će se nakon potpisa ugovora pridružiti reprezentaciji Hrvatske na pripremama za predstojeće Europsko prvenstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.