Karlović otkriva: Zbog bolesti sam shvatio koliko mi je tenis važan

Foto: fah

Ivo Karlović još se ne osjeća prestarim za tenis, samo se nada da će ostati dovoljno zdrav.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prijelomnica karijere, pa i života, bio je virusni meningitis koji je prebolio u proljeće 2013. Tada je 12 dana proveo u bolnici, a iz nje se vratio pun motiva, želje i ustrajnosti da u tenisu traje dokle god bude mogao.

“Kada sam izašao iz bolnice, shvatio sam koliko mi tenis znači i koliko je moj život dobar”, kaže gorostas sa Šalate koji će 28. veljače proslaviti 38. rođendan.

“Počeo je više cijeniti tenis, vjerojatno jer se riješio pritiska. Postao je otvoren za promjene. Predložio sam mu da igra kraće poene jer sigurno neće postati mlađi i brži”, kaže prijatelj i bivši igrač Mirko Pehar o Karlovićevoj bolesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.