Karoglan: Nakon ova dva mjeseca mogu zadovoljan

Foto: fah

Trener Hajduka Mislav Karoglan istaknuo je nakon remija u maksimirskom derbiju s Dinamom (0:0) kako je na kraju zadovoljan bodom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– S obzirom na viđeno, moram biti zadovoljan. Htjeli smo zabiti, ali DInamo je bio bolji u posjedu. Rano smo morali napustiti plan igre zbog ozljede Benrahoua. Moram čestitati momcima na ova dva mjeseca neporaženosti.

Kaneko je Hajduku stvarao probleme…

– Za Kaneka smo imali cijeli trening, on čeka da iskoračiš do zadnjeg trenutka i onda radi kretnju. Vrhunske igrače nikad ne možeš zaustaviti do kraja, ali bitno je kako reagiraš. Taj dio smo dosta dobro pripremili. Dinamo je imao više od igre, ali mi smo bili stabilni. Očekivao sam više od nas prema naprijed, ali dobro je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Koga bi istaknuo?

– Ne bih pojedinačno, falilo nam je da razigramo kontrapresing Dinama, nekad treba pas nazad, pa naprijed. No imali smo puno trke bez lopte. Dvije šestice danas su nam bili momci od 19 godina, ja sam s njima prezadovoljan. Treba uzeti u obzir i da je Dinamo više “morao”. Sve u svemu, nakon ova dva mjeseca mogu biti samo zadovoljan.

Plan za pripreme, pojačanja?

– Vidjet ćemo, zimski rok je težak, svi mi treneri imamo želje, po nekim kategorijama smo u donjem domu, vidjet ćemo opcije na tržištu, zaključio je trener Hajduka, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.